Sorteig | El convidem al Festival de Cinema de Muntanya de Torelló

Osona.com sorteja 10 entrades individuals per a qualsevol de les sessions entre el 14 i el 18 de novembre

Torna el cinema de muntanya a Toreló
Torna el cinema de muntanya a Toreló | Festival de Cinema de Muntanya de Torelló
NacióDigital
31 d'octubre del 2022
Actualitzat el 07 de novembre a les 9:38h
El Festival BBVA de Cinema de Muntanya de Torelló és un autèntic referent nacional i internacional del gènere. De l'11 al 20 de novembre, projectarà 41 films de 13 països. Enguany, amb rècord de produccions catalanes –i en català- així com de films dirigits o produïts per dones.

Osona.com sorteja 10 entrades individuals per a qualsevol de les sessions del 14 al 18 de novembre, tant les del Teatre Cirvianum com del Cinema el Casal. Per participar-hi només cal omplir el següent formulari i escollir a quina sessió es vol assistir



Bases del sorteig
- Els guanyadors obtindran una entrada individual per a qualsevol de les sessions del Festival BBVA de Cinema Muntanya entre el 14 i el 18 de novembre (cal triar la sessió al formulari).

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dimarts 8 de novembre de setembre a les 12.00

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar en el sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.
Arxivat a