​Les Jornades Miquel Martí i Pol s'estenen a Barcelona, el Penedès i el Priorat

Els actes en record del poeta serviran per commemorar els 19 anys de la seva mort i compten amb visites comentades, rutes literàries i un cicle poètic, entre d'altres

Osona.com
27 d'octubre del 2022
Actualitzat a la 13:32h
Presentació de les jornades
Presentació de les jornades | ACN
Les Jornades Miquel Martí i Pol, pensades per recordar la figura del poeta i fer difusió de la seva obra, traspassen els límits osonencs. Una vintena d'actes repartits per diferents punts de la geografia catalana recordaran durant el mes de novembre la figura del poeta Miquel Martí Pol. Als escenaris osonencs habituals de la seva Roda de Ter natal, enguany s'hi sumen Barcelona, Sant Quintí de Mediona i Sant Sadurní d'Anoia (Penedès) o Porrera (Priorat).

Els actes en record del poeta serviran per commemorar els 19 anys de la seva mort i compten amb visites comentades, rutes literàries o el cicle poètic Amb veu pròpia. Després de dues edicions sense poder-se celebrar per la pandèmia, es recuperarà l'homenatge popular de manera presencial al Teatre Eliseu. Tot i això, també es mantindrà el format digital seguint la proposta de l'any passat "Omplim la xarxa de poesia".

Les jornades estan impulsades per la fundació de Roda de Ter que duu el seu nom i va dirigit a un públic molt ampli amb actes culturals, acadèmics i de foment de la creació literària i cultural des d'una mirada contemporània.

 Podeu consultar aquí tota l'agenda d'actes
Arxivat a