Montse Barniol, nova delegada del Govern a la Catalunya Central

L'alcaldessa d'Alpens, amb un ampli coneixement de l'administració local, pren el relleu de Rosa Vestit

Montse Barniol, nova delegada del Govern a la Catalunya Central
Montse Barniol, nova delegada del Govern a la Catalunya Central | Govern
Redacció
26 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 9:10h
Aquest dimarts, 25 d'octubre, s'ha fet públic el nomenament de Montse Barniol (ERC) com a nova delegada del Govern de la Generalitat a la vegueria de la Catalunya Central. L'alcaldessa d'Alpens pren el relleu d'una altra osonenca, Rosa Vestit, després de ser destituïda del seu càrrec per la sortida de Junts per Catalunya del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Montse Barniol és alcaldessa d'Alpens des del 2023 i compta amb un ampli coneixement de l'administració local. Ha estat membre del consell de direcció de l’Associació de Micropobles de Catalunya (AMC) en el període 2010-2012. En l’àmbit professional, ha estat directora general d’Ecosistemes forestals i gestió del medi, dins del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (2016-2019) i coordinadora d’àrees per al Desenvolupament local del Consorci per a la promoció dels municipis del Lluçanès (2004-2010).

Barniol, nascuda a Vic el 1974, és llicenciada en Geografia per la Universitat de Girona i ha cursat també un postgrau de Govern Local a la Universitat de Barcelona. Ha impartit classes de turisme a la Universitat de Girona, on també ha coordinat un Màster Internacional de SIG (Sistemes d’Informació Geogràfica).



 
Arxivat a