​La Generalitat invertirà uns 6 milions a les escoles de Perafita i Santa Eulàlia

El Govern aprova la construcció de dos edificis nous per a l’escola Heurom i El Roure Gros

L'escola de Perafita
L'escola de Perafita | Departament d'Educació
Pere Pratdesaba
19 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:02h
El Govern ha aprovat aquest dimarts, en el marc del Programa d’encàrrecs d’actuacions (PEA), un total de 21 noves construccions i grans actuacions en centres educatius. Aquestes obres tindran un import total de 98.389.936 euros. Entre aquestes, hi ha la construcció de dos edificis nous a les escoles de Perafita i Santa Eulàlia de Riuprimer, amb una inversió de gairebé 6 milions d’euros.

De les 21 actuacions en centres educatius, 12 són noves construccions (sis dotaran d’un edifici d’obra un centre educatiu en mòduls i sis substituiran un edifici antic amb una nova construcció), set són ampliacions i dos són una reforma integral.

A Perafita se substituirà l’edifici de l’escola Heurom, amb dues unitats. La inversió prevista és d’1.561.562 euros.

Pel que fa a Santa Eulàlia de Riuprimer, es farà nova l’escola El Roure Gros. L’actuació costarà 4.206.798 euros. L’Ajuntament preveu que es pugui inaugurar en uns quatre anys.
 

El solar on es construirà la nova escola El Roure Gros. Foto: Departament d'Educació


Precisament, l’Ajuntament d’aquesta localitat es mostra exultant al web municipal: “Avui és un dia històric per a Santa Eulàlia de Riuprimer. L’Ajuntament i l’equip de govern actual volen agrair la feina prèvia feta pels equips anteriors i el personal que ens han precedit en aquest viatge que ja encara la recta final. A la Catalunya Central vam aconseguir que la nova construcció estigués ja situada com a prioritat número 1 i feia mesos que s’esperava l’acord de Govern”.
 
Arxivat a