​Futbol solidari contra el càncer

Gurb acull un partit benèfic entre els veterans del Barça i un equip carregat de famosos, amb Quim Masferrer, Pep Plaza i Ernest Codina, entre d’altres

Quim Masferrer i Samu Okunowo van participar al partit
Quim Masferrer i Samu Okunowo van participar al partit | FC Barcelona
18 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:24h
El Camp Municipal de Futbol de Gurb va acollir aquest diumenge, 16 d’octubre, una matinal benèfica on tots els diners que es van recaptar van anar destinats a la investigació del càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Hi va haver diverses activitats, com inflables i fins i tot la possibilitat de fer un vol captiu amb globus aerostàtic, entre d'altres.

El plat fort, però, va ser el partit benèfic que van disputar l'Agrupació Jugadors del Barça i els Amics de Sant Joan de Déu, que tenia entre la seva alineació molts personatges famosos, com Quim Masferrer, Pep Plaza, Ernest Codina, Ernest Villegas, Toni Barnils i Dani Campdelacreu, entre d’altres. En Peyu va ser baixa d'última hora per lesió.

Tot i que el resultat final del partit va ser d’1-4 a favor dels veterans blaugrana, l’entrenador Jordi Gonzalvo assegura que va ser ”un partit més competit i complicat del que sembla el resultat”. L’equip que formava els Amics de Sant Joan de Déu era jove i amb jugadors de qualitat que van posar prou difícil el domini i control de la pilota a l’AJFCB Masculí, acabant la primera part amb un 1 a 2.

En Peyu va ser baixa per lesió. Foto: FC Barcelona

A la segona part els blaugrana van poder tenir més control sobre el partit que els va permetre tenir més arribades a camp contrari i fiançar dos gols més al marcador i que van donar la victòria als veterans culers: gols de Manel Martínez, Francesc Moreno, Raúl Hernández, Juan Carlos Sanchis (penal).

A la mitja part es van fer diversos sorteigs i després, un dinar solidari al pavelló municipal. L’acte estava organitzat per l’UE Gurb amb la col·laboració de l’ Ajuntament de Gurb, El 9 Nou, Banco Mediolanum, Una Navidad de Ilusion, Saltoki i Base: Esports Estel.