​32 empreses opten als Premis Innovacat

El 13 d'octubre es faran les presentacions dels projectes davant del jurat

Redacció
11 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:44h
Presentació dels Premis Innovacat, el passat mes de maig
Presentació dels Premis Innovacat, el passat mes de maig | Adrià Costa
L’Ajuntament de Manlleu i les empreses Grup Bon Preu, Casa Tarradellas, Esbelt, Girbau, Isern i Seidorvan convocar el passat mes de maig la 8a edició dels Innovacat. Uns premis biennals, que després del parèntesi obligat per la pandèmia, mantenen l'objectiu estimular el sector empresarial d'Osona i l'entorn davant dels reptes actuals.

Enguany han estat 34 les empreses presentades als Premis Innovacat. Després d’un primer cribratge, 32 han passat a la següent fase, la presentació del seu projecte davant els membres del jurat. D'aquestes, 15 opten als Premis Empresa Jove i 17 a l'Empresa Avança. El format de presentació serà el mateix que en les últimes edicions, cada projecte té 3 minuts per presentar el seu projecte al jurat. Les presentacions es faran a l’Espai Rusiñol, en horari de 9 a 12 les de la categoria Avança i de 14 a 16.30h les de Jove.

Els membres del jurat ja fa dies que tenen a la seva disposició les memòries i els resums executius de tots els projectes presentats, per tant la presentació del dia 13 és un “plus” per poder posar cara a les persones que hi ha darrera els projectes i conèixer de primera mà allò que cada persona creu que cal destacar del seu projecte.

Com en cada edició, els guanyadors es donaran a conèixer en el marc de l’acte de lliurament dels Premis Innovacat 2022 que es celebrarà el dijous 27 d’octubre.

 Premi Empresa Jove: premi a l’empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat amb una dotació econòmica de 12.000 euros.

 Premi Empresa Avança: premi a l’empresa de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats, amb una dotació econòmica de 20.000 euros.

Enguany, com a novetat, el jurat es reserva el dret d’atorgar dos accèssits, un per a cada categoria, valorats en 5.000 euros cadascun.

Els Premis Innovacat compten també amb un premi al que s’opta de forma voluntària, és un pla d’acompanyament en la gestió empresarial de 20 hores de consultoria de la mà d’un professional expert. En total, s’atorguen 5 plans d’acompanyament entre les empreses que indiquen al full de sol·licitud que estan interessades a optar-hi.
Arxivat a