1 de 10
empresa

La Cambra i Manlleu s'uneixen per potenciar la innovació i la competitivitat del teixit productiu

La corporació cameral promourà la transformació digital dels negocis oferint serveis d’alt valor afegit a través del HUB cambraDigital

Signatura de l'acord | Ajuntament de Manlleu
per Redacció, Vic, Catalunya | 10 d'octubre de 2022 a les 13:58 |
Impulsar un ecosistema d’innovació que millori la competitivitat dels emprenedors, les start-ups i les pimes del conjunt de Manlleu és l’objectiu que han rubricat la Cambra territorial d’Osona, la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Manlleu. Ambdues entitats han acordat unir esforços a través dels seus respectius coworkings, el HUB cambraDigital i el LAB Espai coworking Manlleu, per ampliar els seus serveis i contribuir així al desenvolupament economicoempresarial tant de les empreses de Manlleu com de les iniciatives sorgides a Barcelona.

L’acord ha estat rubricat pel president de la Cambra d’Osona, Pere Antentas; i l’alcalde de Manlleu, Àlex Garrido; junt amb la participació de la directora de Cambres Territorials, Txus Requena; la cap de zona de la Cambra d’Osona i Cambra del Berguedà, Anna Campasol; el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, Eudald Sellarès; el regidor d’Indústria de l’Ajuntament de Manlleu, David Bosch; i el cap de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu, Betlem Parés.


Amb la signatura de la col·laboració, es preveu que ambdues entitats posin a disposició de la seva comunitat els seus coworkings. En concret, l’acord estableix que la Cambra posi a disposició de les empreses del territori el HUB cambraDigital. Es tracta d'un espai ubicat a les oficines centrals de la Cambra de Comerç de Barcelona (Av. Diagonal, 452) que treballa per promoure la transformació digital dels negocis oferint serveis d’alt valor afegit en innovació, internacionalització, talent, transformació digital i finançament, així com un espai de treball conformat per una àrea de cotreball, sales de reunió i un espai polivalent per celebrar-hi jornades o trobades.

De fet, aquesta col·laboració és la punta de llança d’un projecte que la Cambra de Barcelona està liderant i definint, el qual té com a objectiu incentivar la innovació al conjunt del territori de la demarcació de Barcelona. Així, l’acord signat per ambdues entitats ha estat el primer a formalitzar-se dins d’un projecte que tindrà un caràcter marcadament territorial i que buscarà impulsar la innovació i la competitivitat entre tot el conjunt de municipis que integren la demarcació de la Cambra.
Participació