Torelló treu els contenidors soterrats del nucli antic

La supressió es fa per motius de “salubritat i seguretat”, segons l'Ajuntament

Els contenidors soterrats.
Els contenidors soterrats. | Ajuntament de Torelló
Redacció
10 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:55h
Torelló va iniciar la setmana passada les obres de supressió dels set contenidors soterrats que hi ha a la plaça Nova i al passatge 11 de Setembre, una actuació que consisteix a retirar els contenidors i omplir els forats amb terra i formigó per igualar l'aspecte amb la resta de la plaça. El regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira, explica que la supressió es fa per motius de “salubritat i seguretat” després que s'ha comprovat la falta d'eficàcia dels contenidors soterrats. 

Per substituir els contenidors soterrats, s'han reforçat les àrees de recollida de residus del carrer Sant Josep amb tres contenidors (rebuig, multiproducte i orgànic) i de l'aparcament del carrer Capsavila, amb un nou contenidor de multiproducte. A més, hi haurà un contenidor de vidre en superfície a la plaça Nova, on ara hi ha l'orgànic, i depenent de l'evolució de la recollida s'estudiarà si cal reforçar alguna altra àrea propera.

D'altra banda, els restaurants i bars de la zona podran dipositar els residus en contenidors d'orgànic específics per a ells.
 

Un dels contenidors soterrats, cobert de pedres Foto: Ajuntament de Torelló




Arxivat a