1 de 10
Roda de Ter

Joan Moreno es postula per presentar-se a Roda de Ter sota les sigles de JxR

La decisió final, però, l'haurà de prendre l'executiva de la formació

Les eleccions municipals tindran lloc el maig de 2023 | Arxiu ND
per Redacció, Vic, Catalunya | 7 d'octubre de 2022 a les 14:26 |
Joan Moreno, segon tinent d'alcalde i regidor de Serveis, Medi Ambient i Governació de Roda de Ter, té la intenció de presentar-se a les properes eleccions municipals sota les sigles de Junts per Roda, segons ha explicat a Osona.com. L'objectiu és crear un partit sota aquestes sigles.

A hores d'ara, però, encara no hi ha res decidit. Un cop fet el pas, haurà de ser l'executiva de la formació qui ho aprovi, tal com explica el mateix Moreno.


JxC va entrar al govern en aquesta legislatura fent govern amb IPR. A principis del mandat, Moreno va ser expulsat de l’equip de govern, liderat per l’alcalde Albert Serra. Quintana també va plegar i tots dos van passar a regidors no adscrits.

El canvi de forces al consistori, però, es va girar com un mitjó, i ERC va presentar una moció de censura recolzada per Moreno i Quintana, i van fer fora Serra. Ara, els dos regidors formen part del govern amb ERC, amb el republicà Roger Corominas com a alcalde. 


En aquest marc, un litigi judicial va donar la raó a Moreno, que ha pogut recuperar les sigles de Junts per Roda. Les sigles que ara vol fer servir per tornar a repetir al consistori.

 

 

Participació