Torelló fa una crida a la ciutadania per millorar els pressupostos participatius

L'Ajuntament destinarà 30.000 euros del pressupost municipal a la remodelació de l'skatepark

Cartell de Torelló
Cartell de Torelló | Josep M. Montaner
Redacció
06 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 17:55h
Un cop escollit el projecte de remodelació de l'skateparc per destinar-hi els 30.000 euros dels pressupostos participatius 2022 de Torelló, s'obre ara la darrera fase, la de revisió i millora de tot el procés. L'Ajuntament ha obert un formulari en línia per tal que la ciutadania pugui valorar el procés i fer-hi aportacions. 

El formulari estarà obert fins al diumenge 16 d'octubre i servirà per recollir crítiques, suggeriments i noves idees per millorar tot el procés dels pressupostos participatius de l'any vinent.
 
El procés dels pressupostos participatius 2022 es va iniciar amb la fase de recollida de propostes. Del 17 de gener al 6 de febrer, la ciutadania va aportar 36 propostes. Posteriorment, en una taula de participació ciutadana presencial es van descartar les propostes que no complien els requisits dels pressupostos i es van prioritzar 8 propostes finalistes i 2 de reserva. Després d'un període de valoració tècnica, del 2 al 15 de maig es va celebrar la fase de votació final. 350 persones van participar-hi i van escollir com a guanyadora la proposta de remodelació de l'skateparc.
Arxivat a