Centelles planifica amb 21 accions la política d'habitatge per als pròxims quatre anys

El document detecta una mancança d'habitatge assequible, l'existència d'immobles buits i deficiències en l'estat de conservació d'edificis

La localitat de Centelles
La localitat de Centelles | Diputació de Barcelona
Redacció
05 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 12:43h
Centelles ja disposa del Programa d'Actuació Municipal d'Habitatge (PAMH). El document és un full de ruta que inclou les actuacions que s'estan realitzant i les que es podrien implementar en aquesta matèria. S'ha elaborat a partir de la participació de polítics i tècnics de l'Ajuntament, i del suport de la Diputació de Barcelona.
 
El full de ruta ha detectat una mancança d'habitatge assequible, l'existència d'immobles buits i deficiències en l'estat de conservació d'edificis. Per donar-hi resposta, el document ha definit 21 accions en aquesta matèria per als pròxims quatre anys.

Entre d'altres, inclouen la millora de la governança de política pública d'habitatge. També el suport a les unitats familiars amb dificultats per fer front a la despesa que suposa, així com l'atenció a col·lectius amb dificultats especials (persones grans i joves). Per últim, s'han contemplat accions per millorar l'estat de conservació, l'accessibilitat i l'eficiència energètica del parc d'habitatges.  
 
Aquesta acció de la Diputació de Barcelona respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) números 3 "Salut i benestar", 9 "Indústria, innovació i infraestructures" i 11 "Ciutats i comunitats sostenibles". Els 17 ODS van ser proclamats per l'Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l'agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n'assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d'acord amb aquests ODS.
Arxivat a