Acusen un exalcalde de Roda de Ter de comportaments masclistes a la Festa Major

Els Diables publiquen una nota on qualifiquen l’actitud d’Albert Serra vers diverses noies d’ofensiva i degradant

Albert Serra, votant  a les passades eleccions municipals
Albert Serra, votant a les passades eleccions municipals | IPR-PM
Pere Pratdesaba
05 d'octubre del 2022
Actualitzat el 06 d'octubre a les 11:59h
Polèmica a Roda pel suposat comportament d’Albert Serra, exalcalde de la població, a la Festa Major de la localitat. L’Associació Diables Pont Vell de Roda de Ter, entitat organitzadora de les Barraques de la Festa Major, va publicar fa uns dies una nota denunciant comportaments masclistes d’un regidor de l’Ajuntament, sense fer públic de qui es tractava. 

Els actes van passar a la carpa de la Festa Major, al voltant de les 3 de la matinada, quan Serra es va adreçar a diverses noies de manera “ofensiva" segons l’entitat. Ho expliquen a la nota (que podeu llegir a sota): “El passat dissabte, dia 24 de setembre, durant la nit de concerts de Festa Major a la carpa municipal, un membre del consistori municipal del nostre Ajuntament va tenir un comportament menyspreable i indigne de qualsevol persona. I, per descomptat, també d’un representant públic. Amb aquest missatge volem fer públic i així posar de manifest que diverses dones presents en aquell acte van patir un tracte ofensiu i degradant d’aquesta persona”.

La nota, que ha corregut pel poble a través de Whatsapp, ha rebut el suport d’altres entitats, com la Comissió Roda Jove i els Eskerdats.

Segons alguns testimonis han explicat a Osona.com, el regidor va acostar-se a diverses noies, les va intentar tocar i les va assetjar verbalment, amb comentaris ofensius, la qual cosa les va fer sentir molt incòmodes. En un primer moment, els vigilants el van fer sortir de les carpes però més tard va tornar a entrar i va continuar l’assetjament.

Osona.com ha intentat posar-se en contacte amb Albert Serra, per conèixer la seva versió dels fets, però no ha estat possible.

Serra va ser alcalde de Roda per IPR-PM en la passada legislatura (2015-2019). Actualment està de regidor a l'oposició. El seu partit li ha demanat la dimissió.
 

La nota emesa pels Diables


 
Arxivat a