Miquel Sánchez intentarà recuperar el regidor d'ICV a Manlleu

L’històric sindicalista es presentarà a les municipals com a cap de llista d’En Comú Podem, amb un programa focalitzat en les classes treballadores

Miquel Sánchez, en una foto d'arxiu
Miquel Sánchez, en una foto d'arxiu | Adrià Costa
Pere Pratdesaba
04 d'octubre del 2022
Actualitzat a les 10:59h
L’històric sindicalista Miquel Sánchez es tornarà a presentar a les eleccions municipals de 2023 a Manlleu, com a cap de llista d’En Comú Podem, tal com va decidir l’assemblea del partit fa uns dies. La votació va ratificar el candidat per unanimitat.

Sánchez, que va ser secretari general de CCOO a Osona durant molts anys, ja havia estat regidor a l’Ajuntament de Manlleu per ICV, durant la legislatura 2015-2019. L’anterior mandat no es va presentar per un tema familiar i la formació, amb Maria Emilia Núñez al capdavant, va perdre l’únic edil que tenia.
 
El sindicalista es troba ara amb força per tornar-ho a intentar, segons ha explicat ell mateix a Osona.com. “Estic prejubilat i tinc més temps, m'hi puc dedicar. Crec que podem aconseguir un regidor, o fins i tot dos”, apunta.

Sánchez té clar que el seu paper en el consistori, en cas d’entrar-hi, serà minoritari però recorda que des de l’oposició es poden fer moltes coses, tal com ja va fer ell mateix fa dues legislatures. “No cal estar al govern. Quan estava a l’Ajuntament es van acceptar moltes propostes meves que van millorar la vida de la gent dels barris”, assegura.

El candidat d’En Comú Podem aposta per un control del govern però no per una oposició “dura i radical”. “Volem col·laborar, en la nostra mesura, per tal de millorar la vida als barris de la classe treballadora de Manlleu, que pensem que està oblidada. Nosaltres podem omplir aquest forat a l’Ajuntament”, argumenta.