1 de 10
Vic

Últims dies per votar els pressupostos participatius de Vic

Els veïns de la zona del Nen han de decidir on destinar els 200.000 euros i escollir entre tres de les onze opcions

Es poden votar les propostes fins a principis d’octubre. | Aj. de Vic
per Redacció, Vic, Catalunya | 4 d'octubre de 2022 a les 14:05 |
Últims dies de la fase de votacions dels pressupostos participatius de la zona del Nen de Vic. Fins aquest diumenge, 9 d'octubre, els veïns dels barris de l'Estadi, Santa Anna, Serra-de-senferm, barri d'Osona, La Calla i l'Horta Vermella poden votar tres dels onze projectes finalistes.

Tal com destaca l'Ajuntament, els projectes s'emmarquen en la millora d'espais urbans destinats principalment a afavorir la interacció social i donar major dinamisme als barris. També s'han prioritzat els espais de trobada i socialització, l'oci saludable, estalvi energètic, patrimoni i l'adaptació al canvi climàtic. Es poden consultar totes en aquest enllaç.

 

Poden votar els majors de 16 anys presencialment als CCVic de la Serra-de-senferm, d'Osona i de Santa Anna, o al local de l'AV de l'Horta Vermella. També es pot votar telemàticament al web decidim.vic.cat. Han d'escollir tres propostes. Durant els dies de les votacions també hi ha unes exposicions fixes on s'informa la ciutadania sobre les diferents propostes.

 

Participació