1 de 10
agricultura

Neix la Taula de la Pagesia del Lluçanès

L'ens té com a objectiu treballar de forma conjunta per tal de definir quines polítiques, activitats i projectes cal impulsar al territori en temes agrícoles i ramaders

Foto de família amb els representants de la taula | Consorci del Lluçanès
per Redacció, 3 d'octubre de 2022 a les 13:53 |
La Taula de la Pagesia del Lluçanès ja és una realitat. Dimecres passat, en el marc de la Fira de l’Hostal del Vilar, es va constituir aquest nou òrgan del Lluçanès, impulsat pel Consorci del Lluçanès. 

La taula neix amb l’objectiu de treballar de forma conjunta per tal de definir quines polítiques, activitats i projectes cal impulsar al Lluçanès en temes agrícoles i ramaders i reflexionar, debatre i treballar per a la millora en aquests àmbits. 


La taula està formada per representants de tots els ajuntaments del Lluçanès, un representant de cada municipi del sector, així com també les entitats representatives de l’àmbit de la pagesia i del món rural. 


A l’acte de constitució celebrat a Sant Agustí de Lluçanès, hi van participar el president del Consorci del Lluçanès, Marc Sucarrats; el secretari d’Agenda Rural del Departament d’Agricultura, Oriol Anson, i representants dels municipis i del sector que en formen part.

Està previst que l’òrgan es reuneixi trimestralment de forma itinerant.

 

Participació