Torelló aproparà activitats esportives minoritàries a nens de 6 a 8 anys

L'Ajuntament posa en marxa la DIN Escola d’Iniciació Esportiva que oferirà sessions de rugbi, bicicleta, skate, bèisbol, fitness, orientació, pesca...

Presentació de l'escola esportiva
Presentació de l'escola esportiva | Ajuntament de Torelló
Redacció
29 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:57h
L'Ajuntament de Torelló posarà en marxa, al llarg de les properes setmanes, la DIN, Escola d'Iniciació Esportiva del municipi. Aquesta iniciativa de l'Àrea d'Esports es configura com una activitat extraescolar i es desenvoluparà al llarg del curs. L'objectiu és apropar els nens i nenes de 6 a 8 anys a la pràctica esportiva diferent, amb una proposta que no entra en contradicció amb les activitats esportives que ofereixen els clubs del municipi.

La DIN pretén desenvolupar habilitats per a la quitxalla a través de jocs i activitats encaminades a descobrir diferents esports, adaptant les propostes a les habilitats de cadascú i afavorint l'autonomia dels infants. L'esport en la seva vessant més lúdica és l'eix central de la DIN, que promourà la descoberta d'esports diversos amb un caire no competitiu.

Aquest curs, la DIN començarà el mes d'octubre i es prolongarà fins a finals de juny, a raó de dos dies d'activitat la setmana, dimarts i dijous de dos quarts de 6 a les 7 de la tarda. Va adreçada específicament a infants de 6 a 8 anys i tindrà lloc en diferents espais i equipaments esportius no convencionals del municipi.

De forma rotativa s'organitzaran sessions d'iniciació a esports que no s'ofereixen de manera habitual a la població, com ara:rugbi, bicicleta, skate, bèisbol, fitness, orientació, pesca... A banda, també està previst organitzar jornades d'esport en família, que representen un plus de motivació per als infants participants.

Per adaptar la DIN a la disponibilitat de nens i nenes es podran formalitzar inscripcions de dos dies a la setmana, però també d'un sol dia a la setmana o, fins i tot, per a dies esporàdics (Tastet DIN). La intenció és que aquesta escola esportiva sigui popular i a l'abast de tothom, per la qual cosa s'han establert unes tarifes assequibles.

El període d'inscripcions s'obrirà la setmana vinent i es podrà formalitzar a din.torello.cat. Per més informació, cal adreçar-se al pavelló municipal d'esports (de dilluns a divendres de 8 a 15h) o trucant al telèfon 93 859 32 00. 
Arxivat a