​L'antiga biblioteca Joan Triadú esdevé el setè centre cívic de Vic

La línia temàtica d'aquest nou espai són les humanitats: història, pensament, literatura i art

Centre Cívic Joan Triadú
Centre Cívic Joan Triadú | Adrià Costa
28 de setembre del 2022
Actualitzat a les 8:40h
L’antiga biblioteca Joan Triadú de Vic va retornar el passat dilluns, 19 de setembre, a l’activitat. Ho va fer amb un nou rol, també de gran importància: s’ha convertit en el setè centre cívic de la ciutat, el més cèntric de tots, situat al barri Vic Nord.

La línia temàtica d'aquest nou espai són les humanitats: història, pensament, literatura i art. Aquest ha passat a ser ara un espai polivalent amb zona de lectura de premsa i publicacions periòdiques, un punt de préstec amb la nova Biblioteca Pilarín Bayés, un espai per a entitats i també sala d'exposicions. L’horari d’obertura és de 4 de la tarda a les 8 del vespre.

El Triadú, que ara es dirà així, s’integra a la programació de tallers i activitats de la Xarxa de Centres Cívics de Vic. Algunes de les primeres propostes han superat les expectatives i ja han quedat plenes. Les podeu consultar aquí. 

“La biblioteca Joan Triadú era un punt emblemàtic. Li havíem de donar una altra utilitat, i a la ciutat mancava un centre cívic al centre”, explica Bet Piella, regidora de Promoció econòmica, Comerç i Cultura, a Osona.com. “A més, esdevindrà un lloc important per a exposicions, amb un espai entre els claustres molt adequat”, afegeix. 
Arxivat a