SORTEIG de quatre entrades dobles per a l'espectacle «Història de Catalunya amb cançons» a Calldetenes

Redacció
26 de setembre del 2022
Actualitzat a les 12:37h
La història de Catalunya, a través de les cançons
La història de Catalunya, a través de les cançons | Auditori Teatre de Calldetenes
L'espectacleHistòria de Catalunya amb cançons, amb el Cor Bonaire de Tona, la Coral Cantanna i Les veus de Calldetenes, arriba el diumenge 9 d'octubre a Calldetenes. L’any 1971, la discogràfica Edigsa, un dels segells de referència de la resistència cultural al franquisme, editava el disc amb aquestes cançons, que va ser tot un èxit. Ara, 51 anys després, se li ha volgut fer un homenatge actualitzat.

Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen quatre entrades doblres (per a vuit persones), valorades en 80 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dilluns 3 d'octubre a les 12 de la nit. L'endemà, dimarts 4 d'octubre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:




Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 3 d'octubre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.