​Un emotiu pregó d'Ester Corominas dona el tret de sortida de la Festa Major de Roda de Ter

La gresca, amb una cinquantena de propostes per a totes les edats, s’allargarà fins diumenge, 25 de setembre

El pregó d'Ester Corominas
El pregó d'Ester Corominas | Ajuntament de Roda de Ter
Pere Pratdesaba
23 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:17h
Un emotiu pregó d'Ester Corominas va encetar oficialment aquest dijous la Festa Major de Roda de Ter. Corominas va recordar els seus inicis com a mestre de l’escola bressol La Llavors i la Festa Major durant la seva infantesa. L’acte es va fer a Can Planoles.

A mes de la llar d’infants, Corominas ha estat membre de diverses entitats del poble, entre les quals destaquen la Coral Esplai, on va cantar des dels 13 anys i fins a la seva dissolució, o els Pastorets de Roda de Ter, en els quals va estar sempre implicada. Actualment és membre de l’Associació d’Usuàries de l’Escola Municipal de Música El Faristol i membre del cor d’adults. 

El programa d'actes
La Festa Major s’allargarà fins diumenge, 25 de setembre. La celebració recupera enguany la normalitat, després de dos anys marcats per la pandèmia

Ho fa amb un programa amb una cinquantena de propostes pensades per a totes les edats, entre els que destaquen els gegants, el correfoc, un espectacle de circ, música electrònica, el ball de Festa Major amb l’Orquestra Maravella, la jornada castellera, amb les Sagals d’Osona i els Xerrics d’Olot, teatre i el concert de Pep Poblet.

Festa Major de Roda de Ter by naciodigital on Scribd

Arxivat a