Els gegants de Sant Celoni passen per Vic en la seva gira d'agraïment als hospitals catalans

L'Hospital Universitari de Vic acull una de les aturades de la ruta “Onada d’agraïments”

Jordi Deumal en la presentació del projecte
Jordi Deumal en la presentació del projecte | Jordi Purtí
Redacció
22 de setembre del 2022
Actualitzat a les 14:11h
La Colla de Geganters i Grallers de Sant Celoni va engegar divendres una volta per Catalunya que, durant tres setmanes, suposarà la visita de l'entitat als principals hospitals de les diverses regions sanitàries. Aquest dimecres 21 de setembre, a les 9:30h, la colla ha fet parada a l'Hospital Universitari de Vic, on s’ha celebrat un petit acte d'agraïment a l'atenció del personal sanitari del CHV.

Durant l'acte, que ha comptat amb la companyia i el ball d'un gegantó, la colla ha llegit un petit escrit d'agraïment i ha fet entrega d'un obsequi com a mostra d'agraïment col·lectiu als professionals sanitaris.

Per la seva banda, el CHV, com la resta d'institucions que participen en la iniciativa, ha llegit i lliurat a la colla una carta amb un desig de futur. Professionals i representants de la direcció han estat presents en l’acte d’homenatge.

La proposta porta per nom "Onada d'agraïments". És un projecte que s'ha plantejat la Colla de Geganters de Sant Celoni amb Jordi Deumal al capdavant, que té la finalitat de visitar els principals hospitals de Catalunya de les diferents regions sanitàries "per fer arribar aquesta onada d'agraïments a tot el personal sanitari per la seva implicació i esforç que sempre han tingut, i molt concretament durant la pandèmia de la Covid-19".

Jordi Deumal explica que ja feia molt temps que ho volia portar a terme: "Feia més d'un any que em voltava pel cap". I que ho va decidir un dia mentre estava passejant per la Vall d'Olzinelles quan la Covid-19 ja anava a la baixa "i semblava que ningú se'n recordava del que havíem passat". Amb aquesta acció considera que és una manera de tenir presents els sanitaris i també de fer poble, ja que a tots els hospitals se'ls donarà un present relacionat amb Sant Celoni.
 
Arxivat a