Carol Bruguera, premiada a Nova York

La firma de salons de perruqueria ha estat guardonada en les categories Humor i Vídeo de l'any gràcies al projecte artístic "Little Hair Stories"

Mia Carol Bruguera, en el moment de rebre el guardó
Mia Carol Bruguera, en el moment de rebre el guardó | Carol Bruguera
Redacció
21 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:08h
L'empresa Carol Bruguera s'ha erigit com a triomfadora aquest 11 de setembre als prestigiosos Hairbrained Video Awards de Nova York, que reconeixen vídeos destacats i inspiradors del sector de la perruqueria i en són un dels premis més rellevants. El seu projecte audiovisual "Little Hair Stories" no només ha estat el guanyador de la categoria d'Humor sinó també del premi Vídeo de l'any, que està dotat en 5.000 dòlars i premia el millor vídeo d'entre els guanyadors de les cinc categories del certamen.

La firma de salons de perruqueria catalana, nascuda a Vic, era l'única finalista de l'estat espanyol i també estava nominada a la categoria Estil i a la de Creativitat. Justament, en l'última edició dels premis l'any 2020, ja es va endur el guardó a millor vídeo creatiu. Mia Carol, CEO i director creatiu del grup, i una representació de l'equip dels salons han estat a Nova York per l'entrega de premis.

"Little Hair Stories" és una sèrie de vídeos que ret homenatge als clients de Carol Bruguera, l'ofici de perruquer i el sector. Ho fa amb la combinació d'elements com figures de modelisme, eines de perruqueria i pentinats per tal de crear escenes, petites històries que són captades en un pla seqüència amb domini del macro.

El vídeo presentat a concurs era un resum de diverses entregues de la sèrie, que s'ha realitzat fent equip amb Natx Creacions Audiovisuals, còmplice habitual de Carol Bruguera. 
 
Arxivat a