Arrenca un festival per descobrir la natura i gastronomia de la Catalunya Central

El Festival de Paisatges Barcelona tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d'octubre

La cinglera de Tavertet
La cinglera de Tavertet | ACN
Redacció
15 de setembre del 2022
Per primer any tindrà lloc el Festival de Paisatges Barcelona, una proposta d'activitats per a tots els públics a les comarques de l'Anoia, Bages, Moianès i Osona. La cita tindrà lloc tots els caps de setmana del 17 de setembre al 9 d'octubre i oferirà activitats guiades per empreses locals que permetran descobrir els paisatges de tardor de les comarques que integren la marca turística de Paisatges Barcelona.

A peu, en bicicleta elèctrica o de muntanya, fent activitats de ioga o amb cavalls, tastos de productes locals i de vins... l'oferta, pensada per a tots els públics, permetrà descobrir un entorn natural i cultural molt a prop de casa.

El festival està organitzat per la Diputació de Barcelona i els consells comarcals de l'Anoia, Bages, Moianès i Osona, amb la participació de setze empreses turístiques d'aquestes comarques.

A Osona s'ofereix una ruta de senderisme amb vistes a la plana de Vic i amb tast de coca de forner i licor d'herbes; una altra per Viladrau per descobrir la seva castanya; una excursió al Bisaura amb tastet d'embotits de muntanya; o una ruta per descobrir el paisatge, la geologia i els fòssils marins als penya-segats de Tavertet.

Tota la informació de les activitats i reserves es pot trobar al blog de Barcelona és molt més de la Diputació de Barcelona.