​Centelles rebrà més d’1,8 milions per a la rehabilitació d'habitatges

La convocatòria del nou programa de Barris és finançada amb fons Next Generation

Redacció
13 de setembre del 2022
El Departament de Drets Socials destinarà més d'1,8 milions d'euros per a la rehabilitació d'habitatges a Centelles. Tal com explica el Departament en una nota, es tracta d'una convocatòria finançada amb fons Next Generation per actuacions destinades a la rehabilitació amb criteris d'eficiència energètica.

L'objectiu d'aquest nou programa de Barris és, a més de millorar l'eficiència energètica, millorar l'accessibilitat o evitar la degradació física de l'edifici.

El percentatge subvencionable de la inversió va directament relacionat amb la millora en l'estalvi energètic. Així, quan la reducció del consum sigui igual o superior al 30%, s'atorgarà un 40% de subvenció (amb un màxim de 8.100 euros per habitatge); quan la reducció del consum sigui igual o superior al 45% s'aconseguirà el 65% de subvenció (un màxim de 14.500 euros/habitatge), i quan la reducció del consum sigui igual o superior al 60%, un 80% de subvenció (un màxim de 21.400 euros/habitatge). Les famílies en situació vulnerable podran rebre subvencions de fins al 100%.
Arxivat a