​Un milió d'euros per a un client de tota la vida

L'estanc de Lourdes Puig de Vic reparteix un milió del sorteig de divendres de l'Euromilions

Lourdes Puig, fotografida aquest dilluns, a l'estanc del carrer Manlleu.
Lourdes Puig, fotografida aquest dilluns, a l'estanc del carrer Manlleu. | Adrià Costa
13 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:27h
L'estanc de Lourdes Puig de Vic està d'enhorabona. Ha repartit un milió d'euros de l'Euromilions. Concretament, d'un segon sorteig paral·lel al de la combinació dels números que està format per un codi de número i lletres. "De tota Espanya va tocar aquí, al carrer Manlleu de Vic", ens explica la propietària de l'estanc, Lourdes Puig.

El premiat és "un client de tota la vida", que diàriament es deixa a veure a l'establiment per anar a comprar tabac i fer el sorteig del dia. El divendres passat -dia de Bonoloto i Euromilions- també va decidir fer una aposta mínima.

L'endemà dissabte va anar a comprovar el número a l'aparell que hi ha l'estanc. "Què vol dir això de 'Presentese a una entidad financiera?'", va preguntar a la propietària. Puig ja sabia que havia donat un milió, però no sabia a qui, fins aquell moment.

Se'l va endur fins al final del taulell i li va dir en veu baixa: "Has guanyat un milió!". "Em va abraçar, se'm va emocionar i també ens vam emocionar totes les dependentes", relata. "Estic contentíssima perquè és un client de sempre", afegeix.

De fet, aquest client es queixava habitualment a la propietària perquè no li donava "mai res". "Alguna hora te'l donaré", li responia Puig. Finalment, la sort li ha somrigut.

Aquest dilluns, la gran majoria de clients que entraven a l'estanc estaven al corrent de les bones notícies. A més de felicitar a les dependentes, també aprofitaven per fer alguna aposta. No és la primera vegada que l'estanc reparteix un premi d'aquesta quantitat. El 2007 també va donar una primitiva de gairebé 3 milions d'euros.
Arxivat a