Eva Font: «Manlleu es mereix tenir la primera alcaldessa»

ERC presenta la seva candidata a l'alcaldia i dona el tret de sortida a la precampanya a la capital del Ter

Oriol Junqueras amb Eva Font, candidata per Manlleu.
Oriol Junqueras amb Eva Font, candidata per Manlleu. | ERC
Redacció
12 de setembre del 2022
Dijous passat, ERC Manlleu va presentar la seva candidata a les eleccions municipals per al 2023: Eva Font. D'aquesta manera es dona el tret de sortida a la precampanya a la ciutat que canviarà d'alcalde l'any que ve.

En un acte a la plaça de les dones del Ter, l'actual regidora de Cultura i Mitjans de Comunicació va fer un repàs de la seva vida personal i trajectòria professional, destacant l'oportunitat històrica que pot tenir Manlleu de tenir per primera vegada una dona a l'alcaldia. "Manlleu es mereix tenir la primera alcaldessa i per això soc aquí", subratllava font.

Font va estar acompanyada dels dos darrers alcaldes republicans de la ciutat: Pere Prat i -l'actual- Àlex Garrido. Tots dos van destacar la implicació de la candidata, el seu caràcter afable i les qualitats humanes i professionals que la farien una excel·lent alcaldessa.

També van repassar la trajectòria del partit a la capital del Ter. Mentre Prat va destacar l'increment del suport al seu partit als inicis, Garrido va exposar que ERC s'ha anat adaptant a les necessitats canviants de la realitat manlleuenca.

Qui també va ser-hi present va ser el president d'ERC, Oriol Junqueras, que va exposar la seva experiència com a alcalde, va parlar sobre els governs de Manlleu de les darreres dècades i va mostrar la necessitat que té el país de "mantenir un municipalisme actiu i compromès".

Dolors Collell, exregidora i actual directora General de Professorat i Personal de Centres Públics, va ser l'encarregada d'introduir i conduir l'acte.