Detinguda una conductora èbria després de provocar un accident amb un ferit greu

A l’incident de les Masies de Voltregà, la noia va donar 0,86 mg/l en la prova d'alcoholèmia i positiu en substàncies estupefaents

Redacció
06 de setembre del 2022
Actualitzat a les 15:41h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dissabte passat, 3 de setembre, una noia de 20 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat viària i lesions per imprudència greu. Segons fonts policials, la tarda de dissabte es va produir un accident de trànsit amb dos vehicles implicat a la carretera C-17z, al punt quilomètric 72, al terme municipal de les Masies de Voltregà.

Un vehicle va saltar-se un senyal d'estop i va envestir-ne un altre que circulava correctament per la via. Quan els mossos van arribar a l'accident van comprovar que el conductor i únic ocupant del vehicle envestit es trobava ferit lleu.

D'altra banda, la conductora causant de l'accident també es trobava ferida lleu, però el seu acompanyant no: va quedar ferit de gravetat. De fet, va ser excarcerat pels Bombers i posteriorment traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Els agents van fer les proves d'alcoholèmia i drogues a la conductora que va provocar l'accident i va donar una taxa de 0,86 mg/l i positiu en substàncies estupefaents. És a dir, triplicava la taxa permesa d’alcoholèmia (0,25). La detinguda va passar el 4 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.