Roser Noguer agafa el relleu a Roger Mas com a regidora d'ERC a Vic

L'edil ja no viu a la ciutat i no considera que sigui ètic continuar al càrrec

El grup municipal d’ERC Vic amb Roger Mas i Roser Noguer, al centre
El grup municipal d’ERC Vic amb Roger Mas i Roser Noguer, al centre | ERC Vic
06 de setembre del 2022
Actualitzat a les 10:29h
Nou relleu al grup municipal d'ERC Vic a l'Ajuntament. El regidor Roger Mas plega per "motius essencialment personals" i passa el relleu a Roser Noguer. Tal com va anunciar el partit aquest dilluns, Mas deixarà l'acta el proper ple del 12 de setembre i està previst que al d'octubre ja pugui entrar Noguer.

Des de fa unes setmanes, Roger Mas ja no viu a Vic i, tot i que podria continuar com a regidor, no considera que sigui ètic i no s'hi sentiria còmode. "La ciutat de Vic exigeix molta dedicació i no podria fer-la des de fora", subratllava. Mas marxa amb un "regust agredolç": "Ha estat un orgull, un honor i una responsabilitat fer de regidor. Tinc la sensació que he fet tot el que he pogut". D'altra banda, li sap greu no poder ajudar "a fer possible el canvi que aquesta cituat necessita". Durant aquest temps, Mas també ha estat president de la secció local del partit a la ciutat.

Per la seva banda, Roser Noguer va apuntar que seria "difícil substituir una persona com en Roger" i que esperava estar a l'altura. "Des d'ERC, continuarem treballant per la ciutat i els ciutadans de Vic", deia la futura regidora, destacant que també era "moment de fer balanç de la legislatura".

La portaveu del grup, Maria Balasch, va agrair "immensament l'àrdua tasca" que ha portat a terme Mas durant aquest temps. "Ha estat un regidor incansable que ha fet front a una legislatura complicada marcada per la majoria absoluta i la pandèmia". D'altra banda, també va destacar que Noguer ha fet un pas "en un moment gens fàcil", a finals de legislatura i a tocar les de les eleccions municipals.

Segona renúncia a ERC, sisena a l'Ajuntament
Aquest curs polític a Vic, hi ha hagut sis renúncies de regidors, dues de les quals a ERC. Roser Noguer ocupava la setena posició a la llista amb la qual es van presentar la formació. Per tant, era la següent a qui li tocava. En aquest sentit, Balasch remarcava que els "honora tenir gent a la llista que no hi són per omplir, sinó per treballar".

Segons Balasch, la renúncia de Mas no afecta l'elaboració de les llistes de cara les municipals del 2023. "Són dues coses paral·leles", concloïa.
Arxivat a