​Elliot Murphy, per dotzena vegada a Balenyà

El cantautor de rock torna al poble amb la represa de l'activitat del KOK

Concert d'Elliot Murphy, a la festa major de Balenyà
Concert d'Elliot Murphy, a la festa major de Balenyà | Toni Carrasco
Toni Carrasco
30 d'agost del 2022
Actualitzat el 02 de setembre a les 19:09h
Des del 25è aniversari del KOK (Komitè Organitzador de Koncerts), el 2019, que aquesta entitat no havia organitzat concerts al seu poble, als Hostalets de Balenyà. Però amb motiu de la festa major d'estiu, va tornar a la seva activitat habitual.

I no podia fer-ho d'una altra manera que amb un retorn esperat i desitjat: Elliot Murphy. Es tracta d'una cara habitual, ja que, amb aquest concert, el compositor i cantautor de rock ja ha actuat dotze vegades a Balenyà. El seu primer concert va ser un llunyà 1994.

El roquer novaiorquès, als seus setanta-tres anys, continua en plena forma i va actuar acompanyat del seu inseparable amic i guitarrista francès Olivier Durand, del bateria Danny Montgomery i de la nova incorporació la violinista Melissa Cox.

Establert a París, Murphy va aprofitar per presentar el seu documental The Second Act Of Elliot Murphy, guanyador del premi del públic al Festival de Cinema Documental Musical de Donosti.

Tot i l'aturada de les seves actuacions, el cantant internacional més conegut a Balenyà, no ha parat la seva activitat frenètica amb més de cinquanta anys de carrera musical i 35 àlbums publicats.

Arxivat a