​Un lladre es deixa el mòbil en fugir d'un robatori a les Masies de Voltregà

Els Mossos detenen un dels dos lladres que va entrar a robar al restaurant

Redacció
23 d'agost del 2022
Actualitzat a les 11:20h
Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat, 21 d'agost, un home, de 36 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força. Tal com explica la policia catalana, els fets van succeir la matinada del 17 d'agost al voltant de les 3. Els Mossos van rebre l'avís d'un possible robatori en un restaurant de les Masies de Voltregà.

En arribar al lloc van trobar-se amb el propietari que havia estat avisat per la central d'alarmes. Va explicar als agents que havia enxampat dos homes a l'interior de l'establiment manipulant les màquines escurabutxaques. En veure's sorpresos, els lladres van escapar-se per una finestra i van deixar els objectes que portaven.

Els mossos van resseguir la fugida dels autors. I durant el recorregut van trobar-se un cotxet de nen petit carregat amb dues bateries de vehicles, eines i un telèfon mòbil.

Arran d'aquests fets, es va obrir una investigació que va determinar que el telèfon localitzat era d'un dels autors. Van localitzar-lo el diumenge passat a Vic i va acabar detingut com a presumpte autor del robatori al restaurant.

La investigació continua oberta per tal d'identificar el segon implicat així com per determinar l'origen de les bateries.

El detingut va passar el dilluns a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.