L'Hospitalitat de Lourdes torna a celebrar les colònies

Per primera vegada s'han fet a Sant Pere de Torelló

Les colònies s’han pogut tornar a celebrar després de dos anys.
Les colònies s’han pogut tornar a celebrar després de dos anys. | Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes
Redacció
17 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:54h
L'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de Vic ha celebrat aquest agost, del 8 al 13, les seves colònies d'estiu. Les han pogut tornar a celebrar després de dos anys de pandèmia, de la mateixa manera que també es va reprendre el pelegrinatge.

Es tracta d'unes colònies adreçades a gent gran o persones amb discapacitat que no poden gaudir d'uns dies de vacances perquè viuen sols o bé en residències. Enguany han canviat d'ubicació i han tingut lloc a la casa de colònies del Molí de la Riera a Sant Pere de Torelló. Fins ara, sempre s'havien celebrat a la casa dels Germans Camils d'Alpens.

Tal com expliquen en una nota, durant les colònies han construït una mandala amb boletes de paper de seda, han creat penjolls de fang; han après a jugar a bitlles catalanes; i també han gaudit d'un concert de música tradicional, entre moltes altres activitats. No hi ha faltat el gimnàs, la missa i pregària diària.
 

Les colònies s’han celebrat a Sant Pere de Torelló. Foto: Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes.

 
El nou espai també ha permès que molts més hagin pogut gaudir de la piscina, ja que disposa d'una cadira adaptada. Així persones grans o amb mobilitat reduïda s'han pogut banyar.

L'organització subratlla que les activitats s'han pogut portar a terme gràcies a les persones voluntàries que hi han estat tota la setmana o hi han anat esporàdicament.