Els Mossos sospiten que la desapareguda a Santa Eulàlia de Riuprimer va marxar voluntàriament a Barcelona

La policia catalana centra la cerca de Seydi Sarai a l'àrea metropolitana

Imatge de la dona desapareguda a Santa Eulàlia de Riuprimer
Imatge de la dona desapareguda a Santa Eulàlia de Riuprimer
17 d'agost del 2022
Actualitzat el 18 d'agost a les 8:41h
Els Mossos d'Esquadra sospiten queladona desapareguda a Santa Eulàlia de Riuprimerha marxat a Barcelona voluntàriament. Aquest dimarts, la policia catalana va demanar ajuda per trobar la Seydi Saray, de 32 anys, que va ser vista per últim cop el passat 12 d'agost pels volts de la mitjanit al poble.

Com que tenen indicis que podria estar per Barcelona, la cerca s'està centrant a l'àrea metropolitana, on ja s'ha avisat a tots els serveis d'emergència de la zona. Tot i això, i malgrat que no hi haurà un desplegament al poble osonenc, Mossos manté activat el dispositiu a la comarca i ha alertat la resta de policies locals per si torna.

La Seydi Sarai és de complexió corpulenta, pell bruna, cabells de color negre i mitja melena. Porta tatuatges a l'esquena i al peu esquerre. Els Mossos també detallen que té problemes cognitius. Davant de qualsevol pista sobre on es troba la dona, els Mossos demanen contactar amb el telèfon d'emergències 112.

Segons l'Ajuntament de Santa Eulàlia, la dona va venir a Catalunya fa uns dos mesos amb la seva germana que viu al poble i la seva neboda de Vic. No té telèfon mòbil, ni targetes de crèdit ni diners en efectiu.