​Vic estrenarà el nou Centre Cívic Joan Triadú a la tardor

L'oferta cultural dels centres cívics de Vic inclou una cinquantena de tallers de setembre a desembre

Treballs d'empaquetament dels llibres de la Biblioteca Joan Triadú, que el setembre serà un nou centre cívic.
Treballs d'empaquetament dels llibres de la Biblioteca Joan Triadú, que el setembre serà un nou centre cívic. | Adrià Costa
Redacció
12 d'agost del 2022
Actualitzat a la 13:10h
Vic ja està a punt per desplegar la nova programació de taller de tardor dels seus centres cívics, entre els mesos de setembre i novembre. I no només això, també obrirà -el 19 de setembre- el seu nou Centre Cívic Joan Triadú, que fins fa pocs mesos era una biblioteca.

La línia temàtica d'aquest nou espai són les humanitats: història, pensament, literatura i art. Tal com subratlla l'Ajuntament, aquest serà un espai polivalent amb zona de lectura de premsa i publicacions periòdiques, un punt de préstec amb la Biblioteca Pilarín Bayés, un espai per entitats i tindrà una sala d'exposicions.

Pel que fa a la programació, hi haurà una cinquantena de tallers que segueixen les línies temàtiques de cada centre cívic: música, tecnologia, salut i benestar, art, artesania, treballs manuals, dansa, natura, esports, cuina, teatre, idiomes, comunicació, etc. Podeu consultar la informació ampliada en aquest enllaç.

A més de tallers, també hi haurà xerrades i col·laboracions amb entitats de la ciutat com La Farinera, Institut del Teatre de Vic (APAE), MEV Museu d'Art Medieval, Mengem Osona i Casal Claret.
Arxivat a