Calldetenes encara la recta final dels pressupostos participatius

Els veïns poden escollir una de les set propostes

Osona.com
08 d'agost del 2022
Des d'aquest agost, els veïns de Calldetenes ja poden votar les propostes finalistes dels pressupostos participatius. Fins al 18 de setembre poden escollir entre set opcions que s'han validat tècnicament.

Les propostes que es poden votar són la millora i adequació del pati de l'escola (20.000 euros); fer una zona coberta davant de l'escola (20.000 euros); construir una taula de futtoc i un gimnàs exterior a la zona esportiva (16.000 euros); crear un aparcament per a bicicletes en diversos punts del municipi (9.000 euros); crear una àrea d'autocaravanes (20.000 euros); construir un rocòdrom boulder a la plaça de la Roca; i crear i senyalitzar camins segurs cap a l'escola (20.000 euros).

En l'edició d'enguany -la segona- l'Ajuntament hi ha destinat una partida de 20.000 euros, una partida que ha augmentat 5.000 euros més que els primers pressupostos participatius.

La presentació de les propostes i les votacions, així com el seguiment del procés i tota la informació, es fa a través de la plataforma Participa 311 Calldetenes. Tot i això, per les persones que ho desitgen o tinguin dificultats per accedir a aquestes eines informàtiques, es pot participar presencialment a les oficines municipals.