Tona, Sant Boi de Lluçanès i el Brull actualitzen la cartografia topogràfica

La Diputació actualitza aquesta eina, a escala 1:1.000, facilita els treballs de diagnosi, planificació i estratègica

Cartografia topogràfica urbana escala 1:1.000 de Tona
Cartografia topogràfica urbana escala 1:1.000 de Tona | Diba
Redacció
07 d'agost del 2022
La Diputació de Barcelona ha actualitzat la cartografia topogràfica urbana a escala 1:1.000 dels municipis de Tona, Sant Boi de Lluçanès i el Brull. Aquesta eina facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques.

Els treballs cartogràfics, que han tingut un cost de 59.063,32 euros, inclouen un total de 1.116 hectàrees dels municipis i recullen el sòl urbà i urbanitzable, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística i la gestió del seu àmbit territorial.

Han estat realitzats a partir de la fotointerpretació de fotografies aèries mitjançant tècniques fotogramètriques i de treball de camp, i segons Plec d'Especificacions Tècniques aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.

La documentació inclou arxius amb els fitxers dels elements cartografiats en els formats Microstation, Autocad, Shapefile i PDF georeferenciat. A partir d'aquesta informació s'han generat productes derivats d'ús territorial com són els models digitals de terreny i de superfícies, el model d'ombres, el model de pendents i de zones amb un pendent de més del 20%.
Arxivat a