Denunciat per conduir temeràriament i triplicar la taxa d'alcoholèmia

Una agent fora de servei intercepta el conductor circulant en ziga-zagues a Santa Eulàlia de Riuprimer, que no s'atura fins a les Masies de Voltregà

Redacció
02 d'agost del 2022
Actualitzat a les 15:05h
Els Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de Vic han denunciat un noi, de 29 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de l'alcohol i conducció temerària. Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge, 31 de juliol, pels volts de les sis del matí.

Una agent fora de servei va detectar un turisme que circulava fent ziga-zagues i envaïa el sentit contrari de la circulació a la carretera BV-4316, dins el terme municipal de Santa Eulàlia de Riuprimer.

Ràpidament, l'agent va alertar el 112 i va seguir el vehicle per intentar aturar-lo. Durant 17 quilòmetres, va fer-li senyals lluminosos a l'infractor perquè s'aturés, però aquest va fer cas omís.

Finalment, el vehicle va entrar a les Masies de Voltregà i es va aturar. La mossa es va dirigir al conductor i després d'identificar-se com a policia va demanar-li a la documentació.

Triplica la taxa d’alcoholèmia
Poc després, va arribar una patrulla de mossos que li va efectuar la prova d'alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,88 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. És a dir, triplicava la taxa permesa (0,25).

L'home va ser denunciat penalment per conduir sota la influència de les begudes alcohòliques i per conducció temerària.