Manlleu destinarà 15.000 euros a millorar l'Embarcador del Ter

Les propostes guanyadores dels pressupostos participatius també aposten per millorar la seguretat en diverses vies de la ciutat

L’Embarcador del Ter
L’Embarcador del Ter | Aj. de Manlleu
Redacció
02 d'agost del 2022
L'Ajuntament de Manlleu destinarà 15.000 euros a millorar l'Embarcador del Ter. Aquesta ha estat la primera proposta guanyadora dels pressupostos participatius, que tenien una partida de 40.000 euros. Per això, aquesta no ha estat l'única opció guanyadora. També n'han guanyat quatre més que fan referència a la millora de la seguretat en diverses vies.

Es tracta, doncs, de millorar la seguretat de la carretera de Roda de Ter (8.500 euros); posar bandes reductores al carrer Cavalleria (4.000 euros); instal·lar papereres al barri de la Salut (4.500 euros); i instal·lar elements reductors de velocitat a la zona de l'escola Pompeu Fabra de l'avinguda Garrotxa (8.000 euros).

El projecte dels pressupostos participatius es va iniciar el 2020 al barri de Vista Alegre i va seguir als barris de Baix i Dalt Vila. Aquesta tercera edició ha estat el torn dels barris de la Cavalleria, la Salut, el Puig–la Teuleria i la Coromina (no industrial).

En total, s'han rebut 151 propostes ciutadanes (59 més que l'any passat) i s'han comptabilitzat 269 vots (66 més que l'any passat).
Arxivat a