​Sant Bartomeu del Grau millora la mobilitat amb una rotonda a l'entrada per la BV-4601

Les obres han estat finançades per l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona

Visita de la reordenació de la travessera de la BV-4601 a Sant Bartomeu del Grau, del diputat Pere Pons, i l'alcalde, David Puyol.
Visita de la reordenació de la travessera de la BV-4601 a Sant Bartomeu del Grau, del diputat Pere Pons, i l'alcalde, David Puyol. | Diputació de Barcelona
Redacció
01 d'agost del 2022
L'entrada a Sant Bartomeu del Grau per la carretera BV-4601 s'ha reordenat la confluència de la travessera amb els de Vic, l'Era i de les Tres Creus amb una rotonda. Aquest nou element de 21,5 m de diàmetre exterior que facilita els moviments, tant de vehicles com de vianants, i alhora pacifica el trànsit.

Amb motiu del final de les obres, que han comptat una inversió de 312.667,48 euros, dels quals 174.098 euros han estat aportats per l'Ajuntament i 138.569 euros per la Diputació de Barcelona, el diputat d'Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons, juntament amb l'alcalde, David Puyol, i altres membres del consistori, van fer-hi una visita a finals d’aquest juliol per comprovar certificar el seu estat.

El conjunt de l'actuació ha comportat també la construcció de voreres amb itineraris adaptats i implantació de passos de vianants i l'adequació de la zona d'estada de la travessera amb el carrer Vic. També s'ha modificat la xarxa de sanejament i clavegueram per tal d'evitar registres i la instal·lacions sota calçada.
Arxivat a