​Vic inaugura una nova pista poliesportiva al barri del Remei

El projecte de 150.000 euros és innovador perquè permet la pràctica de diverses modalitats esportives simultàniament

Redacció
31 de juliol del 2022
Actualitzat a les 20:16h
La pista dels habitatges Montseny s’ha inaugurat aquesta setmana
La pista dels habitatges Montseny s’ha inaugurat aquesta setmana | Aj. de Vic
Des d'aquesta setmana el barri del Remei de Vic disposa d'un nou equipament: la pista poliesportiva del Montseny. Es tracta d'un projecte innovador, respecte a la resta de pistes de Vic, ja que uneix diversos espais per a la pràctica de diverses modalitats esportives. Aquesta nova pista ha tingut un cost de 150.000 euros.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, el nou equipament disposa d'una pista de futbol sala, també apta per a altres disciplines esportives, així com dues pistes de 3x3 de bàsquet, una d'elles de minibàsquet. Té una superfície total de 1.920 metres quadrats, està parcialment perimetrada per tanques de fusta i compta amb una grada de dos nivells per facilitar l'avituallament i el seguiment dels partits i activitats que s'hi desenvolupin. Com a novetat, la tanca perimetral porta incorporada quatre porteries per permetre la disputa de partits transversals simultanis.

L'espai estarà obert tant en el joc lliure com en les possibles activitats dinamitzades que s'hi puguin dur a terme per part d'entitats i en l'àmbit municipal, han de permetre una millor convivència i cohesió social.

L'horari d'obertura seguirà els mateixos horaris que la resta de pistes de barri de la ciutat: a l'estiu de 9 a 22 hores i a l'hivern de 9 a 21 hores i la seva il·luminació anirà en acord a aquests.
Arxivat a