Vic

​Vic remodelarà la rambla dels Montcada

Es preveu que les obres comencin a la primavera del 2023

La rambla dels Montcada de Vic. | Adrià Costa
per Osona.com, Vic, Catalunya | 29 de juliol de 2022 a les 08:55 |
El ple de l'Ajuntament de Vic va aprovar aquest dilluns inicialment el projecte de reurbanització de la rambla dels Montcada. Tal com explicava la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Fabiana Palmero, el projecte, que forma part de la illa de vianants del Portalet, continua amb el criteri de pacificació del trànsit a la ciutat amb la consecució de les obres de la rambla del Bisbat.

Precisament, el projecte preveu una renovació de tot el carrer amb una plataforma única i que hi hagi algunes zones d'arbres. També una plaça a davant de les Adoberies. El pressupost és d'1,6 milions


ERC i Capgirem es van abstenir en la votació, mentre que el PSC va votar-hi a favor. Des de Capgirem, Carla Dinarès apuntava que hi trobaven a faltar més arbres, proposaven una zona lúdica amb aigua per recuperar com a espai de joc. "Ens abstindrem amb l'esperança de poder-ho treballar i les aportacions que hem fet es puguin incorporar". 

Palmero va agrair la cooperació de l'oposició i va convidar-los a debatre les seves propostes després de vacances. Ara s'obrirà un període d'al·legacions de 30 dies. Es preveu que les obres no comencin fins a la primavera del 2023.


 

També hauries de llegir
Fa 18 setmanes

​Vic invertirà 5 milions per renovar els punts de llum

Participació