Tavèrnoles estrena el «Savassona Market» per festa major

El pregó d'aquest divendres va a càrrec d'en Terrés, el cabdill dels pagesos remences que van atacar el Castell de Savassona

Cartell de la festa major de Tavèrnoles
Cartell de la festa major de Tavèrnoles | Aj. de Tav`
Redacció
28 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:55h
Tavèrnoles enceta aquest divendres la seva festa major amb el Savassona Market. Es tracta d'un mercat de food trucks i un concert d'"Aion&Co" a l'Espai Cobert. A partir de dos quarts de 9, hi haurà el pregó de festa major que aquest any a càrrec d'en Terrés, el cabdill dels pagesos remences que van atacar el Castell de Savassona. Tot seguit, es farà la Caminada Nocturna amb un recorregut de 5 Km aproximadament.

Durant tot el cap de setmana, 30 i 31 de juliol, hi haurà un concurs de bitlles catalanes, un escape room, el tradicional sopar de festa major, o una baixada de carretons.

A conseqüència de les restriccions del consum d'aigua, s'ha suspès la festa de l'escuma i holly, i la gran patinada. S'ha substituït per jocs gegants a l'Espai Cobert. La festa acabarà el dimecres 3 d'agost amb la celebració de Sant Esteve. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.