Les festes del carrer de Gurb de Vic rebran la Nyòlia en lloc del Carquinyoli

Una de les altres novetats és l’activitat dels Foguerons de Sant Albert

Durant la presentació de les festes de Sant Albert a Vic
Durant la presentació de les festes de Sant Albert a Vic | Dies d’Agost
Redacció
28 de juliol del 2022
Actualitzat a les 9:05h
Aquesta setmana han arrencat les festes de Sant Albert de Vic amb una novetat important. En lloc d'arribar el Carquinyoli, arribarà la Nyòlia. Per primera vegada el personatge més famós de les festes del carrer de Gurb serà una dona.

Aquest dijous es fa el pregó i divendres arriba la Nyòlia. Aquella mateixa nit se celebra el concert gratuït de Crim i Supervivents a la Bassa dels Hermanos. Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Les festes, que recuperen la normalitat, s'allargaran els dies següent amb el Karquinyoli Festival (1, 2 i 3 d'agost), on hi actuarà Sleeping Monkeys, Serra Band Music, Ramons, Bloom i Perill d'extinció, el dilluns; Joan Blau, Alba Batlle, Jordi Comerma i Dani Trabal, el dimarts; i Left Siders, Ateràxia, Enba, Origen, Plan C, el dimecres.

D'altra banda, també hi haurà com a novetat la incorporació dels Foguerons de Sant Albert, una invitació a què tothom porti el seu menjar i el cuini conjuntament a la Bassa dels Hermanos. Serà el 7 d'agost a partir de les 8 del vespre.
Arxivat a