El ciclista atropellat a Muntanyola era un veí de Taradell de 64 anys

Un camió va xocar contra l’home provocant-li ferides mortals

Vehicle Mossos
Vehicle Mossos | Josep M Montaner
Redacció
26 de juliol del 2022
Actualitzat el 27 de juliol a les 10:39h
El ciclista que va morir atropellat aquest dilluns a l'N-141c a Muntanyola era un veí de Taradell. Tal com ha confirmat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'E.D.M de 64 anys. La informació referent a la víctima no s'ha sabut fins al cap de 24 hores després de l'accident. Tal com ha pogut saber Osona.com, es va tardar més en la identificació perquè l’home no portava cap document identificatiu.

El sinistre, que va tenir lloc al punt quilomètric 44,7 al voltant de dos quarts de 10 del matí, es va produir per un xoc amb un camió que va intentar esquivar-lo sense èxit. El ciclista tenia dos camions a darrere, el primer va esquivar-lo, però el segon no va tenir temps. El fort impacte va provocar-li ferides mortals.

Arran de la incidència, es van activar quatre patrulles dels Mossos, Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 93 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit durant el 2022 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.
Arxivat a