Mor un ciclista atropellat a Muntanyola

Un camió ha xocat contra la bicicleta després que un altre vehicle l’esquivés

El segon camió no ha tingut temps d'evitar l'impacte
El segon camió no ha tingut temps d'evitar l'impacte | Gala Espín
NacióDigital
25 de juliol del 2022
Actualitzat el 26 de juliol a les 17:55h
El conductor d'una bicicleta ha mort en un accident aquest dilluns al matí a l’N-141c a Muntanyola. El sinistre s'ha produït per un xoc amb un camió, segons les primeres informacions facilitades pels Mossos d'Esquadra. Per causes que encara s'estan investigant, cap a les 9.20 hores i a l'alçada del quilòmetre 44,7, un camió ha impactat amb el ciclista després que aquest intentés esquivar-lo.

Segons expliquen les autoritats policials, el vehicle anava darrere d'un altre camió, que sí que ha aconseguit esquivar l'home en bicicleta. El segon camió no ha tingut temps d'evitar l'impacte i el ciclista ha xocat amb violència contra ell, provocant-li ferides mortals. Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 93 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit durant el 2022 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.