La Nit de Botigues retorna als carrers i places del centre de Torelló

Els comerciants han preparat una nit plena de sorpreses, amb promocions, premis, regals, caricatures, degustacions, demostracions de ball, Dj's, música en directe i gastronomia

Presentació de la Nit de Botigues de Torelló
Presentació de la Nit de Botigues de Torelló | Ajuntament de Torelló
Redacció
13 de juliol del 2022
Actualitzat a les 14:36h
Els carrers i places del centre de Torelló acolliran aquest dissabte, 16 de juliol, la vuitena edició de laNit de Botigues, una iniciativa que impulsen l’àrea de Comerç de l’Ajuntament i el teixit comercial de Torelló. A partir de les 8 del vespre i fins a la mitjanit, als carrers i places del nucli antic, més de seixanta comerços sortiran al carrer.

Després de dos anys de no celebrar-se a causa de les restriccions de la pandèmia, la Nit de Botigues tornarà a omplir d’activitat el centre de la població. El fi de festa tindrà com a cap de cartell l’actuació del grup de versions Tinent Colombo, a la plaça Nova.

La seixantena d’establiments participants han preparat una nit plena de sorpreses amb promocions, premis, regals, caricatures, degustacions, demostracions de ball, Dj's, música en directe... També hi haurà oferta gastronòmica amb diversos establiments del sector al capdavant d’un Espai gastronòmic Km0 que s’ubicarà a la plaça Vella.

En la presentació de l’activitat, l’alcalde Marçal Ortuño va dir que “el comerç de Torelló està viu” i l’Ajuntament “hi està al costat”. En aquest sentit, el cor és la imatge gràfica de la Nit de Botigues 2022 perquè, segons la regidora de Comerç Mercè Faja, “volíem dir que el comerç de Torelló batega”.

Des de l’Agrupació de Comerciants, el seu president Jordi Jaumira explicava que “teníem moltes ganes de recuperar aquesta activitat. La gent ho demanava. I de cara a dissabte hi ha molt bones vibracions”.
Arxivat a