Detinguda a Granollers una dona de Tona que va robar en tres botigues amenaçant amb un punxó

La detinguda, de 58 anys, portava un barret de palla i menjava gelat per passar desapercebuda

Imatge d'arxiu d'una detenció
Imatge d'arxiu d'una detenció | Mossos d'Esquadra
Redacció
13 de juliol del 2022
Actualitzat a les 8:48h
Els Mossos d'Esquadra, amb la coordinació amb la Unitat d'Investigació de Granollers, van detenir el 7 de juliol una dona, de 58 anys i veïna de Tona, com a presumpta autora de tres robatoris amb violència i intimidació al centre de la capital del Vallès Oriental.

Els fets van ocórrer el mateix dia a la tarda quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que s'havien produït uns robatoris violents a tres botigues del centre de la ciutat. En els tres casos es va descriure a l'autora dels fets de la mateixa manera, ja que portava un barret de palla i menjava gelat.

En les tres ocasions, quan la dona trobava el moment idoni, treia un punxó metàl·lic i amenaçava les víctimes perquè li donessin diners de la caixa enregistradora. Fins i tot va arribar a escometre en diverses ocasions a les víctimes, deixant esgarrapades a dues d'elles.

Mitjançant la descripció de la presumpta autora els agents la van poder interceptar a l'estació d'autobusos de Granollers quan pretenia marxar. Se li va trobar el punxó metàl·lic que les víctimes havien descrit, el barret de palla i diners en metàl·lic.

La dona va quedar detinguda per tres delictes amb violència i intimidació, un d'ells en grau de temptativa, ja que d'un dels comerços no se'n va poder endur res. El Jutjat d'Instrucció número 2 de Granollers va decretar presó preventiva.
Arxivat a