Torna el Festivalet del Collsacabra a Cantonigròs

Brass the Gitano, Mariona Vilar, Santi Carcassona i Joan Garriga, els artistes convidats

Joan Garriga
Joan Garriga | ACN
Redacció
12 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:07h
El Festivalet de Collsacabra torna aquesta setmana, el dissabte 16 de juliol, a Cantonigròs. La primera actuació d’aquesta edició serà davant de la casa del carrer Major 34, on s’hi inaugurarà el mural "D’anada o de tornada fem trobada", pintat per Reskate Arts & Crafts i l'actuació musical anirà a càrrec de la banda Brass the Gitano, que faran un passant fins al porxo de les antigues escoles de nens.

En aquesta zona verda hi haurà l’actuació de la cantautora de la localitat Mariona Vilar amb el seu projecte artístic Miona que presentarà el seu nou disc Vaivén. Després d’una altra actuació de Brass the Gitano, l'artista osonenc Santi Carcassona i la banda de Verge Santa presentarà el seu nou projecte Ouiea! a l’escenari de la pista. La banda Brass the Gitano tornarà a actuar pels carrers de Cantonigròs i la nit s'acabarà amb l'actuació de Joan Garriga i el mariatxi galàctic a l'escenari de la pista.

Durant tota la jornada hi haurà ervei de barra i entrepans a càrrec de la Comissió de Festes de Cantoni. Organitza l'Ajuntament de L'Esquirol amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Cantonigròs.

- Més informació sobre les actuacions