Detingut un jove que cultivava 960 plantes de marihuana en una nau de Vic

L'home, de 24 anys, està acusat d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric

La nau, plena de marihuana
La nau, plena de marihuana | Mossos d'Esquadra
Redacció
11 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:54h
Els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Osona han detingut un jove de 24 anys  com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. L'home estava cultivant 960 plantes de marihuana en una nau d'un polígon industrial de Vic.

Els Mossos van rebre l'avís el passat divendres, 8 de juliol, per fer una comprovació a la nau, que tenia l'accés tancat. Quan els agents van arribar al lloc van observar que hi havia una porta de fusta esbotzada. Un cop a l'interior, van veure capses de cartró apilades que formaven un fals mur.

Seguidament, de l'interior de la nau va aparèixer un home que en veure als agents es va mostrar sorprès. Quan li van demanar què havia passat no va saber respondre. Davant d'això els mossos van decidir mirar a l'interior de la nau si tot estava correcte i van descobrir que darrere les capses hi havia dues habitacions amb plantes de marihuana.

En total van localitzar 960 plantes en estat de creixement i una complexa instal·lació amb transformadors, focus, extractors, i altres objectes destinats al cultiu indoor.

L'home que es trobava a la nau va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, ja que havia manipulat el subministrament elèctric.

El detingut va passar el dia 9 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

 
Arxivat a