Sorteig | NacióDigital et convida al Festival Vallviva

El festival solidari portarà artistes de la talla de Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas, Mishima i Sofía Ellar a la Garrotxa

El Festival Vallviva se celebra a la Vall d'en Bas
El Festival Vallviva se celebra a la Vall d'en Bas | Fundació Vallviva
NacióGarrotxa
29 de juny del 2022
El Festival Vallviva portarà a la Garrotxa artistes de la talla de Sergio Dalma, Rosario Flores, Stay Homas,Mishima Sofía Ellar, entre altres. Més enllà de la música i la resta d'activitats previstes, el certamen de la Vall d'en Bas té una finalitat solidària. Tots els beneficis obtinguts es destinaran íntegrament a impulsar els projectes de tres entitats: la Fundació Albert Bosch, el projecte de Juan Carlos Unzué relacionat amb la investigació de l'ELA i la Fundació Oncològica de Girona.

NacióDigital, amb la col·laboració de la Fundació Vallviva, sorteja una entrada doble general per a la tercera jornada del Festival Vallviva, el dissabte 16 de juliol.

L'entrada general inclou estacionament gratuït a l’aparcament del festival, accés al village, a totes les actuacions programades entre les 18.30 i les 3.00, així com accés gratuït a l’Espai Cràter d’Olot i l'espai Can Trona de la Vall d’en Bas. 

Per participar-hi només cal omplir el següent formulari:



Bases del sorteig
- Els guanyador/a obtindrà una entrada general doble per al Festival Vallviva.

- El termini per participar en el sorteig es tancarà el dimarts 5 de juliol a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar en el sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.