Sorteig | Et convidem al Festival Nits de cinema oriental

Osona.com sorteja 6 abonaments Nitòman, que permeten accedir a totes les projeccions del certamen, i dos abonaments per al Cicle #Akihabara, dedicat al públic més jove

Torna el Festival Nits a Vic
Torna el Festival Nits a Vic | Adrià Costa
Osona.com
05 de juliol del 2022
Actualitzat a les 10:00h
Ets un amant del cinema oriental o del cinema en general? Estàs d'enhorabona. Osona.com sorteja vuit abonaments del Festival Nits de cinema oriental de Vic, que enguany se celebra del 19 al 24 de juliol.

Concretament, el sorteig consisteix en 6 abonaments Nitòman –totes les sessions del Festival Nits i del Més Nits– i 2 abonaments per al Cicle #Akihabara (sessions dirigides al públic jove cada dia a les 12.00 a L'Atlàntida, del dimarts 19 al dissabte 23 de juliol).

L'Abonament Nitòman inclou la totalitat de projeccions –45 pel·lícules: 36 llargmetratges i 9 curtmetratges- així com l'accés al Més Nits, sessions als centres cívics els dies 8, 9 i 16 de juliol, amb la projecció de quatre llargmetratges més.

Per optar a un dels abonaments del Festival Nits només cal omplir el següent formulari:



 L'abonament Nitòman dona accés a totes les sessions de pagament de L'Atlàntida, del Casino i també a les sessions nocturnes a la Bassa dels Hermanos.

 En canvi, no inclou els sopars de la Bassa –si es vol sopar, cal comprar el tiquet anticipadament a través del web del festival).

Bases del sorteig
Els guanyadors obtindran un dels abonaments Nitòman o per al Cicle Akihabara del Festival Nits de cinema oriental de Vic (cal indicar-ho en participar). 

 El termini per participar en el sorteig es tancarà el dimecres 6 de juliol a les 23.59.

Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

Només es pot participar al sorteig una vegada.

Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu [email protected].

Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.
Arxivat a