​Vic instal·la dos desfibril·ladors als polígons

La ciutat compta amb un total de 17 DEA i té previst instal·lar nous equips

Núria Vergés amb els empresaris i empresàries de la Taula de Polígons de Vic i membres de l’empresa Catwas.
Núria Vergés amb els empresaris i empresàries de la Taula de Polígons de Vic i membres de l’empresa Catwas. | Aj. de Vic
Osona.com
26 de juny del 2022
L'Ajuntament de Vic ha instal·lat dos desfibril·ladors d'ús públic als polígons de la ciutat. Un està situat al Polígon Industrial Sot dels Pradals (c. Figueres amb c. Sabadell) i l'altre al Parc d'Activitats Econòmiques Osona Nord (c/ Gandesa amb Mas de la Mora al Parc d'Activitats Econòmiques Osona Nord).

Tal com destacava la regidora de Salut Pública, Núria Vergés, l'objectiu és seguir cardioprotegint la ciutat i poder continuar ampliant l'accés públic als desfibril·ladors, sobretot en aquelles zones que no estan cobertes.

Amb aquests nous dos aparells, la ciutat ja compta amb un total de 17 DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) municipals. Deu estan instal·lats la via pública, cinc són mòbils i dos estan situats a l'interior dels pavellons esportius.

La previsió es continuar dotant la ciutat amb aquests equipaments i també instal·lar nous equips en els pròxims anys a tota l'àrea de polígons. Actualment, s'està treballant per la cardioprotecció dels polígons de la ciutat, comptant l'empresa Catwas365. SL, amb la col·laboració de les tres associacions d'empreses dels polígons (AiNEV- Associació Industrials Nord Est Vic, PAE i Empresaris Vic Nord).
Arxivat a